Om oss


Crossroad Gamers


Kring spelen vi möts i glädje

Under Uppbyggnad


1

2013 / 04 / 20


Sidan är under arbete och utvecklas undan för undan.

Vid kontakt maila oss gärna. Det kan gälla medlemsskap, frågor eller annat som rör föreningen eller information som du vill ha. Klicka här nedan för att maila oss.


MAILA OSS

2

2013 / 04 / 20


Undersidor tillagda.

Passade på att lägga till undersidor/kategorier som underlättar för kontakt samt informerar om oss och våra stadgar. Lade samtidigt till information om hur ni kontaktar oss :)

3

2014/01/15


Årsmöte, Kallelse!!

Årsmöte den 26/1-2014 i Goodgame

 Varakontorets lokal på heljevedsvägen (samma plats som förra årets möte)

kl. 13.00


Väl mött.


Vilka är då vi?

Jo, i December 2008 satt vi på ett kansli i Solna och skapade föreningen efter en längre tids diskussioner kring att genomföra idén och den 6/12-2008 gjorde vi slag i saken. Idén grundade sig på att skapa en speltestförening för de yngre barnen som faktiskt inte fått genomföra några vettiga speltester. Vi antog till en början namnet Minigamers.


Då det sedan visade sig komma in fler ungdomar än väntat och dessutom mindre antal spel för just barn så riktade vi om vårt fokus mot just ungdomar. Dessa ville sedermera inte heller att namnet Minigamers skulle behållas då vi faktiskt var i en äldre kategori än vad namnet gav sken av så ville vi byta namn.


På årsmötet 2010 (tror jag) röstade ett enhälligt årsmöte på namnet Crossroad Gamers och ändringen var nu ett faktum. Namnet plockade vi fram med de kriterier vi faktiskt såg att vi hade... vi är i blandade åldrar, vi kommer från olika delar av vårt avlånga land, vi har olika spelfavoriter och vi samlas alla kring vårt gemensamma intresse... SPEL!


Sedan dess har vi hunnit med en hel del både spelande och pysslande. Vi har haft regelbundna spelevent på biblioteken i vår kommun (Vara) som vi hållit både på höstlov och på sportlov. Vi har visat upp oss på föreningsmässan 2011 och även på Jordgubbens dag 2011. Dessa event har varit välbesökta och mycket uppskattade.


Inför dessa event har vi samlats och lagt pärlplattor föreställande olika spelkaraktärer och dessa har utgjort ett glatt inslag under eventen. Tyvärr har vi inte kunnat hålla dessa event under 2012 då vi haft brist på frivilliga som kunnat ställa upp och vara delaktiga i och kring dessa aktiviteter som är roliga men också ganska krävande. Vårt mål är att finna fler frivilliga och därigenom kunna återuppta dessa event, så frivilliga sökes för 1 dag på höstlovet och 1 dag på sportlovet som vill vara med att arrangera dessa med oss så det blir smidigt och genomförbart.//

Ordföranden i Crossroad Gamers

Uppbyggning


Sidan är under byggnation och kommer att ändras flera gånger under processens gång. Ha tålamod och kom gärna med förslas på dess utseende :)

Facebook


Vi finns även på facebook och där sker uppdateringarna mer frekvent tills sidan är klar. Passa på att gilla oss på facebook så du inte missar något!

Medlemsskap


Att bli medlem hos oss är inte bara kul, det är GRATIS också. Vi tar inte ut medlemsavgift på grund av att vi vill att alla skall kunna vara med och ha kul med sin hobby.

Kinect på föreningsmässan 2012


Vår monter med dubbel yta på föreningsmässan i sparbankshallen i Vara. Några spelexempel som vi visade/spelade följer nedan.


  •  Kinect Sports
  • Kinect Adventures
  • Kinect  Carnival games in action


Som spelförening är inte spel det enda vi gör


Här visar vi även annat vi sysslar med inom spelföreningen. Pärlplattor där vi lagt på några olika spelkaraktärer finns också på agendan. Uppe till höger i bilden syns även vikta mallar på Super Marios stenblock.


  •  Super Mario Bros med tillbehör.
  • Link och Zelda från The Legend of Zelda.
  • Megaman
  • Nintendo 8 bitars handkontroll
  • Sonic

Copyright:  Crossroad Gamers 2018